Geposit Atlas

Atlas är den nordiska karttjänsten som låter dig plotta adressdata på karta och bygga egna områden baserat på postnummer. Optimalt för dig som arbetar med säljdistrikt, zonindelningar och urvalsområden.

Importera adressdata

Plotta adressdata på karta

Bygg områden med postnummer

Se statistik för områden

Exportera till din dator

Funktioner i Atlas

Med Atlas kan du få bättre överblick över din verksamhet och få hjälp med planering, sälj och effektivisering av processer. Adressdata i dina system importeras till tjänsten som plottar alla punkter på karta. Därefter kan du enkelt bygga egna områdesindelningar baserat på postnummer, från 1-siffrig till 5-siffrig postnummernivå. Till dina områden finns demografi- och företagsstatistik tillgängligt att ta del av. Du kan även lägga till egna data till kartan och koppla till dina punkter.

Atlas är enkelt att använda och integrera i dina system

  • Inloggning online med möjlighet till flera användarkonton.
  • Det går snabbt att komma igång, är enkelt att lära sig och användarvänligt.
  • Pålitlig information med uppdaterad adress- och postnummerdata och statistik.
  • Kan enkelt integreras i andra affärssystem och på hemsidor.
  • Funktioner kan till viss del specialanpassas efter önskemål.

Fyra exempel på användningsområden

Säljområden och ansvarsfördelning

Atlas ser till att adressdata i dina system är korrekta. Det får du genom API bakom adressfält på din hemsida, batchrättning av ditt befintliga register samt vår sökmotor som låter dig hitta specifik adressdata.

Rese- och transportlogistik

Med effektivt planerande med en karttjänst kan t.ex. transportföretag maximera utnyttjandet av sin flotta, övervaka faktiskt användning gentemot planerad användning, optimera aktiviteter och möta tidsmålsättningar.

Resurshantering

Geografisk analys hjälper organisationer att analysera och förbättra sina serviceområden, hålla reda på fordonsflottor eller sköta om fastigheter på ett mer effektivt och resurssnålt sätt.

Marknadssegmentering

Att använda staplar och diagram säger inte allt. Att lägga till en karta i analysen av hur din verksamhet fungerar hjälper dig att förstå var dina kunder finns, vilka som är viktigast och vilka du bör satsa på. Glöm inte bort var-dimensionen.

Har du frågor om Geposit Atlas?

Kontakta oss eller besök vår sida med prisinformation.

Geposit AB

info@geposit.se

08 - 410 239 70

 

c/o iOffice, Kungsgatan 60
111 22 Stockholm

59°334'N 18°058'E