VÅRA TJÄNSTER

EN KARTA,
OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Utmaningen för flera verksamheter idag är att koordinera rätt insatser och resurser, baserat på hur organisationens geografiska fördelning ser ut. Vår karttjänst Atlas är mer än en platstjänst eller karta, det är ett enhetligt planeringsverktyg som ger dig en ökad kontroll och bättre överblick över din verksamhet. Tjänsten passar dig som arbetar inom frakt och spedition, eller har sälj- och serviceverksamhet ute på fältet.

HUR FUNGERAR DET?

KARTA MED POSTNUMMER OCH ADRESSER FÖR HELA NORDEN

Atlas hjälper dig att optimera ansvarsområden för säljare, servicetekniker, chaufförer eller butiker. Det går också att använda för att enkelt skapa olika fraktzoner. Zonerna byggs upp av geografiska byggstenar anpassade för respektive land, exempelvis femsiffriga postnummer.

När kunder, butiker, lager, servicepersonal eller andra intressepunkter plottas på en karta får du en ökad förståelse för verksamhetens geografiska fördelning. Då blir det också enklare att skapa optimala geografiska ansvarsområden som säljdistrikt eller service-, distributions- och upptagningsområden.

VILKA BOR VAR?  

I Atlas kan du också arbeta med extra datalager som demografi. Det är också möjligt att arbeta med egna kundspecifika datalager. Med hjälp av dessa datalager blir det enklare att fördela personalstyrkan på fältet, planera expansion av butiksnät, och få en bättre översikt av  kundunderlaget. 

Genom att filtrera fram områden som motsvarar dina kundsegment blir både marknadförings- eller säljinsatser mer effektiva, med högre kundvärde och ökad konverteringsgrad som resultat!

API-LÖSNING

Atlas går att få som webbaserad tjänst, men vi erbjuder även möjlighet för integration via API. Genom API-lösningen får du en sömlös integration av zoner och ansvarsområden tillsammans med ditt befintliga affärs-, order- eller beställningssystem. På så sätt kan nya ordrar eller ärenden automatiskt tilldelas ansvarig personal, butik eller serviceställe. Även funktioner såsom ”Hitta närmaste butik” möjliggörs med API-integration, där kunden får en uppdaterad status av tillgängligheten på en viss tjänst eller vara. 

Länk till dokumentation

Paket

SMALL

MEDIUM

MEDIUM 3 MÅNADER

Bindningstid 12 månader 12 månader 3 månader
Antal admin-användare som ingår 1 användare 1 användare 1 användare
Antal kartor som ingår 1 karta 1 karta 1 karta
Antal länder som ingår 1 land 1 land 1 land
Antal postnummer som får exporteras 2 000 st. Obegränsat Obegränsat
Möjlighet att integrera via API Ja Ja Ja
Priser
Fast pris per månad 1 495 SEK 2 495 SEK 3 295 SEK
Pris per postnummer som exporteras utöver vad som ingår (pris per st.) 0,80 SEK - -
Pris per koordinat som exporteras (pris per st.) 1,00 SEK 0,90 SEK 0,90 SEK
Tillval (pris per månad)
Två länder 1 000 SEK 1 000 SEK 1 000 SEK
Tre länder 2 000 SEK 2 000 SEK 2 000 SEK
Fyra länder 3 000 SEK 3 000 SEK 3 000 SEK
Extra admin-användare 295 SEK 295 SEK 295 SEK
Extra titt-användare 95 SEK 95 SEK 95 SEK
Extra karta 495 SEK 495 SEK 495 SEK