Våra tjänster

Vi gör dig geografiskt intelligent

Våra tjänster hjälper dig att bli geografiskt intelligent. Vi har lång erfarenhet av arbete med adresser och postnummer i Norden och vet att processer fungerar bättre i verksamheter som är adress- och kartsmarta. 

Geposit ValidTM

Korrekta adresser och postnummer i dina system. Verktyget som ser till att du har korrekta adresser i dina system - som API eller batchrättning.

Geposit AtlasTM

Nordisk karttjänst för områdesindelningar. Tjänsten som låter dig visualisera data på karta och skapa intelligenta områdesindelningar.

Det har aldrig varit viktigare att vara geografiskt intelligent

Att vara geografiskt intelligent innebär att ha korrekta geografiska data i sina system samt en gedigen förståelse för hur ens verksamhet utvecklas på en geografisk nivå. Företag och organisationer har aldrig varit närmre varandra eller sina kunder och medlemmar. Internet har gjort att människor och företag kan agera varifrån som helst.

Ett exempel är den starkt växande e-handeln där konsumenter idag förväntar sig att kunna köpa varor och tjänster och få dem levererade hem till sig snabbt och säkert. För att kunna göra rätt marknadsföringsinsatser och planera logistik på ett effektivt sätt gäller det att e-handlaren har koll på geografin. Detsamma gäller dig, är du geografiskt intelligent?

Använd kartan, förbättra och förstå processer i verksamheten

Många företag är duktiga på att analysera och förstå sig på sina verksamheter och branscher. Men ett verktyg glöms ofta bort, nämligen kartan. Diagram och tabeller är bra analysverktyg, men de tar inte hänsyn till rumsdimensionen.

Geografisk analys kan hjälpa dig att se trender och mönster som dina diagram och tabeller inte visar. Du kan se var dina kunder finns och vart de tar vägen, hitta vilka du ska vända dig till i nästa marknadsföringskampanj, ta reda på vilka egenskaper dina användare och mycket mer.

Vår trestegsmodell

Korrekta adresser i era system

Valid ser till att adressdata i dina system är korrekta. Det får du genom API bakom adressfält på din hemsida, batchrättning av ditt befintliga register samt vår sökmotor som låter dig hitta specifik adressdata.

Visualisering av data på karta

Atlas markerar ut adresser och punkter på karta från dina register. Gruppera och samla dina punkter som du önskar och bygg system för att hålla ordning och reda.

Intelligenta områdesindelningar

Bygg områdesindelningar runt dina punkter med postnummer som byggstenar. Se därefter demografi- och företags-statistik kring dina områden. Exportera information du är intresserad av.

Har du frågor om våra tjänster?

Våra tjänster kan enkelt integreras i dina system och på din hemsida. Vissa funktioner går även att specialanpassa efter dina specifika behov. Vi hjälper gärna till och du är mer än välkommen att höra av dig till oss om du har några tankar eller funeringar.

Geposit AB

info@geposit.se

08 - 410 239 70

 

c/o iOffice, Kungsgatan 60
111 22 Stockholm

59°334'N 18°058'E