Geposit Valid

Varje år sker förändringar i adresser och postnummer i Norden. Vad gäller adresser så kan namn på gator och orter förändras, och vad gäller postnummer så ritas postnummerindelningar om hela tiden. Valid ger dig korrekta adressdata i dina system baserat på databas med kontinuerligt uppdaterad adressdata i Norden.

Geposit Valid API

Valid API är tjänsten som ger dig smartare adressfält till din hemsida. Adressfälten förenklar inmatning av adresser genom autocomplete och rättning. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att dina användare eller kunder matar in felaktiga adresser på din hemsida.

Geposit Valid Batch

Med Valid Batch kan du uppdatera och rätta till ditt befintliga adressregister. Ditt adressregister laddas upp i tjänsten, Valid Batch söker igenom och rättar till de adresser som är felaktiga eller där t.ex. adress och tillhörande postnummer ändrats. Därefter laddar du ned ditt nya register snabbt och smidigt.

Geposit Valid Search

Vår kraftfulla sökmotor för att hitta korrekta adressuppgifter med adresser och tillhörande postnummer och län. Testa att söka direkt här på sidan till höger.

Adresser och postnummer ändras

Varje år sker förändringar i adresser och postnummer i Norden. Vad gäller adresser så kan namn på gator och orter förändras, och vad gäller postnummer så ritas postnummerindelningar om hela tiden. Nya bostadsområden byggs, människor flyttar och stadsplanering förändras. Det gör att adressregister snabbt blir ouppdaterade.

Användare och kunder skriver in felaktiga uppgifter

Om du har en hemsida där användare eller kunder fyller i adressuppgifter finns det alltid en risk att uppgifter fylls i felaktigt. Det gör att data i dina register inte är korrekta vilket i slutändan kan leda till att gods och försändelser inte når fram dit de ska.

Spara pengar, kundirritation miljöpåverkan med korrekt adressdata

Genom att ha korrekt data i dina system ser du till att gods och försändelser kommer dit de ska, fel adressuppgifter leder till felskick. Med korrekt uppgifter slipper du merarbete för att manuellt rätta till fel, vilket tar tid och kostar pengar. Genom att bespara extrautkörningar med leveranser som inte kommer fram sparar du på miljön, därför är adressmart = miljösmart.

Har du frågor om Geposit Valid?

Kontakta oss eller besök vår sida med prisinformation.

Geposit AB

info@geposit.se

08 - 410 239 70

 

c/o iOffice, Kungsgatan 60
111 22 Stockholm

59°334'N 18°058'E