Geposit förstärker med CTO

Nyheter 2024-03-12 00:00

Nordens ledande plattform för geodata har rekryterat Emil Hietanen till ny operativ CTO.

Emil kommer med bred teknisk kunskap och gedigen erfarenhet inom tech, senast som Lead Developer på Pingwire. Nu kommer han att spela en nyckelroll i att fortsatt vidareutveckla Geposits API- och webbtjänster för geografisk zonindelning och adressvalidering.

Emil är ett värdefullt tillskott för Geposits tjänsteutveckling som vi nu växlar upp för att hjälpa våra kunder till smidigare verksamhetsprocesser, precisa leveranser, smartare resursfördelning och nöjdare slutkunder. Som CTO kommer Emil att arbeta både operativt och strategiskt tillsammans med utvecklingsteamet. Han kommer samtidigt vara högst involverad i kunddialoger för att med nya perspektiv leda utvecklingen av lösningar som passar deras behov, kommenterar Axel Beijer, VD för Geposit. 

– Det är med stor entusiasm jag börjar min resa på Geposit. Att få arbeta med geodata är något jag verkligen ser fram emot och att få göra det hos en ledande aktör känns riktigt spännande. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter för att tillsammans med kunniga kollegor kunna fortsätta utveckla smarta och pålitliga tjänster för våra kunder, kommenterar Emil Hietanen.

Emil Hietanen tillträder som CTO i mars 2024.