Möt Sebastian, systemutvecklare på Geposit!

Nyheter 2024-06-05 00:00

Geposit handlar om mer än bara rätt adress. Häng med i vår serie där vi möter av några av de som arbetar med att driva Nordens ledande plattform för geodata! 

Först ut är vår systemutvecklare Sebastian Wiik, vars vassa lokalsinne och brinnande intresse för kartor kommer väl till pass för att fortsatt driva utvecklingen av våra digitala karttjänster. 

Sebastian, hur länge har du varit en del av Geposit? 

– Sedan 3 år. Jag jobbade tidigare på hitta.se, så geodata var inget nytt för mig. Det som lockade mig med Geposit var att det var ett lite mindre företag, där man får ta ansvar och göra mycket.

Hur ser en typisk dag ut för dig?

– Den kan innehålla allt möjligt, från att arbeta på nya features till bugg-fix. Eftersom jag kan systemet utan och innan hjälper jag ibland till med lite teknisk support. Just nu sitter jag mycket med ett av våra större projekt som är att flytta över kunder till vår nya plattform som innebär mycket bättre underhåll och prestanda.

Vad är det bästa med att jobba här?

– Det är fritt och flexibelt, och jag får bestämma mycket själv. Just nu har jag tät dialog med vår CTO Emil, och vi jobbar på väldigt spännande saker för framtiden, vilket känns kul att få vara en del av!

Nyfiken på att bli en del av vårt gäng? Kolla in vår karriärsida