Möt Emil, CTO på Geposit!

Nyheter 2024-06-17 00:00

Geposit handlar om mer än bara rätt adress. Häng med i vår serie där vi möter av några av de som arbetar med att driva Nordens ledande plattform för geodata! 

Möt vårt senaste tillskott, Emil Hietanen! Emil var nyfiken på att arbeta med geodata, och får nu använda sina tekniska kunskaper för att driva utvecklingen av våra tjänster framåt. 

Emil, vad går din roll som CTO ut på? 

– I korthet är det jag som ska leda Geposits tekniska utveckling. Det gäller att driva nya utvecklingsprojekt framåt, samtidigt som det också är viktigt att stabilisera det vi redan har.

Vad jobbar du med just nu?

– Just nu sitter jag en del med IT-säkerhet, samtidigt som jag med teamet också arbetar med en ny spännande feature som är på gång, nämligen ruttoptimering. I mitt arbete handlar det också om att löpande förbättra våra produkters prestanda, så en del tid läggs även på det.

Vad är det bästa med att jobba här?

– Teamet, vi är ett litet men snabbfotat gäng och man kan få mycket gjort på kort tid. Också tycker jag att det är väldigt roligt att få jobba med geodata som är en del av mångas vardag utan att man kanske tänker på det, som hemleveranser, matbeställningar, och paketskåp. Det har jag själv fått ett helt annat tänkesätt nu kring! 

Nyfiken på att bli en del av vårt gäng? Kolla in vår karriärsida